Leden
FotoNaam, Studie/WerkBio
2 Florence
Florence Stieber
~ Floortje

"Floortje is een absolute schat van een meid en misschien wel het zachtaardigste lid van ons team. Je zult haar zelden in een slecht humeur tegenkomen. Integendeel, overal waar ze komt brengt ze haar positieve energie mee en dit straalt ze naar iedereen uit! Soms kan ze een beetje warhoofdig zijn, maar als ze zich ergens voor inzet dan geeft Floor altijd 120%. Naast haar liefde voor yosakoi heeft ze te veel passies om op te noemen: gamen, bakken, kimono・€・s, concerten, genieten van de natuur, luisteren naar onweer, sterrenkijken en ga zo maar door. Ze is gek op dieren en heeft een speciaal plekje in haar hart voor alles wat flappert: vogels, vleermuizen en niet te vergeten draken! Deze tekent ze vaak, want Floor is ook nog eens ontzettend creatief. Ze ontwerpt bijvoorbeeld de geweldigste buttons, waar wij allemaal enorm van fan zijn. Kortom, van Floortje kun je alleen maar houden!

- Door Gydo
"
3 - Charlotte
Charlotte Lamping
"Charlotte is een vrolijke, leuke meid die wij voor het eerst leerden kennen bij een optreden op een animeconventie. Zij heeft een sterk en volwassen karakter en is zeker niet op haar mond gevallen, maar daar is helemaal niks verkeerds aan! Ze is namelijk ook een super lieve teamgenoot die goed weet hoe ze de sfeer positief kan houden. Zij komt dan misschien niet, net zoals het merendeel van de groep, van een van de Aziテォ gerelateerde studies in Leiden, maar zij heeft zeker ook interesse in Japan. Als je haar beter leert kennen, kom je erachter dat zij ook veel interesse heeft in goede series (met grote fandoms). Dus als je daar ook van houdt, heb je aan Charlotte een heel goede gesprekspartner! Al met al is Charlotte een superleuke teamgenoot!

- Door Kylie"
3 - Jos
Jos Schouwstra
~ Yossha
"Jos is voormalig fukubuchou en dol op yosakoi. Het is maar zo een vermoeden dat ze er elke dag wel aan denkt. Ze is vaak bij trainingen te vinden en altijd wel bereid anderen te helpen bij jishu. Hoewel Jos optreden voor een publiek altijd de kriebels geeft, geeft ze wel altijd haar 200% wanneer ze meedoet. Ze kent veel dansjes en doet en leert die met plezier. De energie die vrij komt als ze bezig is, daarom ook altijd zeer aanwezig en aanstekelijk. Naast dansen houdt ze ook wel van een goed boek en luistert ze erg graag naar muziek (vraag haar over Mizuki Nana, vindt ze leuk). Als ze niet druk bezig is met haar werk of yosakoi, is ze student richting afstuderen. Ik wens je daarvoor ook veel succes Jos.

- Door Regillio"
3 - Regillio
Regillio Starke
~ Reggie

"Reggie is een gezellige, enthousiaste, lieve jongen. Ondanks dat hij het druk heeft, zoekt hij zijn grenzen op en doet hij altijd energiek en vol mee tijdens de trainingen. Na afloop is hij zelfs niet te stoppen en laat hij al zijn fangirls wild gaan om zijn dansmoves op oude hits. Ook tijdens optredens is hij niet te missen: hij zwaait dan passievol de Raiden vlag awesome en krachtig op de muziek heen en weer. Maar zelfs als hij alleen danst, is het moeilijk om je ogen van hem af te houden, als je ziet hoe hij geniet van yosakoi. Zijn passie ligt niet alleen hier: gamen, anime kijken en zingen zijn activiteiten die hij ook graag doet. Zingen doet hij niet alleen thuis, maar ook op conventies zingt hij ook de sterren van de hemel met zijn vrienden. Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van deze toffe gozer.

- Door Tina"
4 - Iris
Iris Remans

"Deze dame met prachtig haar, wat sommigen uit het team haar maar al te graag vertellen, is nog leuker dan dat ze eruit ziet. Je ziet Iris bijna altijd rondlopen met een glimlach en ook tijdens een zware Soran Bushi verdwijnt deze niet van haar gezicht. Tijdens trainingen doet ze altijd enthousiast mee en staat ze ook altijd klaar om je te helpen. Verder moet je als je haar tegen komt ook vooral een praatje met haar maken, want of je nou wilt weten welke Zelda game beter is, welk biologisch brood het lekkerst is of waarom je echt niet via die route die je in Flikken Maastricht ziet op een locatie kunt komen, het wordt vast een leuk gesprek.

- Door Veronique"
4 - Linda
Linda van Kreij
~ Pinda
"Linda (beter bekend als Pinda) is de hipste persoon van Raiden. Met haar goede humeur en vrolijke lach verlicht ze elke kamer met haar aanwezigheid. Bovendien haalt ze het gehalte Koreaans in Raiden goed omhoog, dit aangezien Linda een van de weinige leden is die Koreaans studeren binnen Raiden. Ze zal dan ook altijd klaarstaan als je met haar wil kletsen over K-pop (met name Super Junior) en ze vertelt je ook met alle liefde over haar ・€・mannen・€・. Ik weet ook zeker dat Linda een goede buchou zal zijn dit jaar en dat ze nog lang voor leuke momenten zal zorgen binnen Raiden.

- Door Sharitha

"
5 Jacqueline
Jacqueline Homs

"Nadat ze Bedrijfseconomie heeft gestudeerd, heeft Jacqueline echt haar draai gevonden in Leiden. Ze danst altijd fanatiek mee en is daarnaast ook nog erg toegewijd aan haar studie. Dit heeft haar dan ook een plekje in Nagasaki opgeleverd, waar ze ongeveer vijf maanden gaat studeren. Ondanks dat dit natuurlijk geweldig leuk is, gaan we haar erg missen hier binnen Raiden. Zeker aangezien ze naast al het dansen en de lol dit jaar ook nog een belangrijke rol binnen de penningdivisie op zich heeft genomen. Het is altijd super leuk om met haar te trainen en ook buiten de trainingen zullen we haar gezelligheid missen. Gelukkig is ze snel weer bij ons terug en kunnen we nog lang samen dansen!

- Door Lotte"
5 - Merijn
Merijn ter Haar
~ Merry


"Merijn is de keuken tovenaar. Wat je ook wilt eten, hij kan het voor elkaar toveren! Van Grieks tot Thais, voor alle smaken wat. Merijn is naast zijn toverkunsten ook een hele leuke jongen om mee om te gaan. Gezellig kletsen tijdens de training (pauzes) of gewoon na de training blijven hangen. Buiten het feit dat hij gezellig is, kan hij natuurlijk ook erg goed dansen! Strak in vorm en in de maat. Dit jaar is hij nu ook nog eens met Japanstudies begonnen, dus bovenop zijn Chinese kennis kan hij nu ook heel wat vertellen over Japan. Een echte Oost-Aziテォ specialist.

- Door Jacqueline"
5 - Michael
Michael Paulussen

"Michael is een super actieve godaime die er bijna elke training wel is. Al was alleen trainen niet genoeg, nee nee, onze Michael is dit jaar ook nog eens (een geweldig ambitieus) aori (MC) hoofd en hij heeft al veel plannen voor deze divisie. Al schreeuwend is hij onze rots in de branding wat ritme betreft. Maar niet al zijn liefde gaat naar Raiden, ook D.C. en games hebben een plekje in zijn hart. Een Joker impersonatie als geen ander en onverslaanbaar in Pokテゥmon zijn maar een paar voorbeelden uit zijn volle arsenaal van skills. Net als andere leden is Michael een onmisbaar deel geworden van ons geliefde team. Dus mijn tip: spreek deze gezellige vent vooral aan! Hij bijt niet, hij schreeuwt alleen.

- Door Puck"
5 Phoebe
Phoebe de Nooijer
~ Pieper


"Dit is onze lieve Pieper de aardappel, een naam die ze bepaald niet heeft gekregen omdat ze een couch potato zou zijn. Niet alleen danst ze actief mee met yosakoi, ze doet ook nog eens aan kickboxen. Ze lijkt misschien schattig en onschuldig op het eerste gezicht, maar wacht maar tot je haar ・€・What・€・s Up People・€・van Maximum the Hormone hoort grunten! Ik zal het nooit vergeten; wat een prachtig moment (okテゥ, stiekem is ze nog steeds best schattig soms :P). En dan is er nog haar geweldige humor. Haar hoofd is als een bodemloze moppendoos, op alles heeft ze wel een geniale opmerking. Pieper, wat zouden we toch zonder jouw geweldige perviness moeten? (heart emoticon)

- Door Merijn"
5 - Sebastiaan
Sebastiaan Kamp
~ Sebbychan


"Men kent hem onder vele verschillende namen: Sebby, Debbu, Seppuku-chan, OV-fiets etc. Wat we zekerder weten dan zijn naam, is dat Sebastiaan veel van lezen houdt. Zijn kennis van de Japanse taal strekt tot voorbij de horizon, waarbij sommige senpai raar staan te kijken als hij ze verbetert. Door al dit lezen en kennis vergaren is het Sebbu gelukt om dit jaar naar Nagasaki te mogen gaan. Ook is hij dit jaar begonnen als penningmeester van Raiden en net als met het dansen laat hij zich van zijn beste kant zien. Sebas-chan is altijd enthousiast met het dansen en het is leuk om met hem te praten over de gekste dingen. Ondanks dat hij geen kamer heeft in Leiden en dus bijna iedere dag heen en weer moet reizen, komt hij bij bijna alle trainingen, ook in de avond! Spreek hem eens aan tijdens een training, hij is altijd gezellig!

- Door Michael"
5 - Tommey
Tommey Theunissen
~ Kacchan


"Agent T, Kacchan, T-Tan・€ヲ Aan bijnamen heeft deze dude zeker niet te weinig! De eerste indruk die veel mensen van Tomtom hebben buiten de trainingen om, is dat hij behoorlijk laid back en chill is. Daar hebben ze zeker gelijk in, maar je zal snel genoeg merken dat hij ook enorm veel aanstekende energie kan hebben: wat natuurlijk super gezellig is! Tomato is altijd wel in voor wat gamen of praten over K-hiphop, aangezien hij stiekem een beetje een Koreanistje is diep van binnen (shhht, niet verder vertellen hoor!). Wat er verder nog te vertellen valt over Tomaru, is dat hij een enorm aardige en lieve gast is waar je zeker weten vrienden mee wilt zijn. Hij wordt zeer gewaardeerd binnen Raiden, zowel als member en als vriend!

- Door Meike"
6 - Floor W
Floor Wieringa


"Go with the flow~ Ja, de eerste keer dat ik Flow zag deed ze haar bijnaam eer aan en gaf ze een rustige en kalme indruk. Ze is soms misschien wat stil, maar ze is erg gefocust tijdens de trainingen en zet zich vol in voor Raiden. Ook buiten yosakoi om is ze altijd op zoek naar sportieve en avontuurlijke uitdagingen. Verder kan ze de ikemen van Arashi niet weerstaan (maar laten we even eerlijk zijn, wie kan dit wel?). Naast deze knappe jongens heeft ze ook een fascinatie voor katten en J-drama・€・s. Kortom, deze leuke sportieve meid is zeker een aanwinst voor het team!

- Door Marleen"
6 - Iris
Iris Dijkstra


"De eerste keer dat ik wat praatte met Iris was tijdens een nomikai, waar ze een trui van me leende omdat ze het vaak wat fris vond volgens mij. Tegenwoordig herken ik haar aan het leuke mutsje dat ze draagt en ook haar fabuleuze gekleurde haar. Iris is een ontzettend enthousiaste danser en doet dit ook absoluut fantastisch. Ze is daarnaast ook gewoon super chill om mee te praten en om aan te spreken: ze komt over als een vrolijk, opgewekt en positief persoon, wat een aanstekelijke werking heeft op je eigen humeur. Verder kan ik me herinneren dat ze wel eens gamede en dat het altijd een goed moment is voor pannenkoeken. Dus mocht je een keer buitenshuis willen eten・€ヲ 😉

- Door Gabriテォlle"
6 - Iris
Thijmen van der Linden


"Aardig en vol energie. Hij is altijd vrolijk en altijd in voor een grap en niets is te gek, maar dan ook echt niets. Hij is altijd in staat om iedereen te helpen en aan het lachen te maken. Het liefst is hij de hele dag door bezig en dan vooral met yosakoi. Als hij bezig is met yosakoi doet hij dat met alle kracht die hij heeft, zowel het dansen als het meezingen en van alles roepen. Het is erg aanstekelijk en laat geen andere keus over dan gezellig meedoen. Buiten de yosakoi om houdt hij van gamen en anime kijken en dan het liefste met grote robots. Ook koken, en dan met name Japanse gerechten, doet hij ook graag en hij nodigt graag mensen bij hem thuis uit om zijn kookkunsten te proeven. Met Thijmen in de buurt is er altijd iets te beleven!

- Door Cheyenne"
6 - Iris
Cheyenne Rizzo

"Cheyenne is lief, betrokken en zeer gepassioneerd voor wat ze doet. Ze schroomt niet om haar schouders ergens onder te zetten en er vol tegen aan te gaan. Ze is gekomen waar ze nu is door keihard te werken en stopt niet tot heeft bereikt wat ze wil. Ze kan soms wat verlegen overkomen, maar als ze los komt is het altijd gezellig. Ze danst elke week met veel plezier en naast yosakoi is ze ook met andere creatieve activiteiten bezig waaronder: cosplayen, tekenen en schrijven. Iets waar ze tijd voor neemt tussen haar drukke studie en het dansen door. Daarnaast houd ze ook van series kijken en gamen om wat te ontspannen. Zo is ze een enorme fan van Danganronpa, maar zal het woord “fan” het waarschijnlijk niet voldoende beschrijven.

- Door Regillio"
6 - Iris
Samantha Eleanor TanzerSamantha is een van onze leden die veel van dansen houdt. Het maakt nog niet eens uit welke dans dat is, als het maar leuk is om te doen. Daarom danst ze nu bij ons yosakoi. Ondanks dat ze druk bezig is met haar werk, brengt ze toch een vrolijke sfeer met zich mee door haar glimlach en enthousiaste houding. Voor optredens traint ze erg hard zodat ze haar uiterste kan geven en zal haar teamgenoten niet laten vallen. Ze houdt naast het dansen ook enorm van koken. Ze kan de meeste voortreffelijke gerechten maken en haar cakes kan je geen genoeg krijgen. Samantha is energiek wie graag haar passies met andere deelt. Of dat nou yosakoi of koken is, of breien, stationary of het verzamelen van hoeden.

- Door Iris D."
6 - Julia
Julia Mestrum


"Ik schiet bijna woorden tekort om deze geweldige dame te beschrijven. Toen ik haar voor het eerst zag op de open dag, stond Julia al klaar met haar eigen happi en naruko's (van een Hanayamata cosplay voor diegene die nieuwsgierig zijn). Vanaf dat moment kreeg ik de indruk dat ze zeer gedreven en gepassioneerd yosakoi zou doen (en uiteraard haar andere hobby’s) en ze heeft me niet teleurgesteld. Een actief lid zowel tijdens als buiten de trainingen om, bij het altijd gezellig en leuk is. Ik hoop daarom dat ze lang van yosakoi zal blijven genieten

- Door Breixo"
6 - Bart
Bart Stevens
"Bart zit altijd vol energie. Voor Rensyuu überhaupt gevraagd heeft naar een dans, heeft hij al Soran geantwoord. En na één soran wil hij nog wel een soran en misschien nóg wel een. Links en rechts zijn soms wat verwarrend voor hem, maar krachtige bewegingen heeft hij altijd. Ook is hij super leergierig. Geef hem een nieuwe dans, een nieuwe beweging, een strekoefening of een krachtoefening of geef ze allemaal, hij zal ze altijd proberen. Hij is enthousiast en gemotiveerd en eigenlijk elke training aanwezig. Als je jishu aanvraagt komt hij mee en als mensen langer door trainen blijft Bart ook. Kortom deze gast knalt! Pas tijdens trainingen wel op voor zijn ongepoetste voetzolen, want zolang we niet buiten trainen doet Bart niet aan schoenen.

- Door Daniëlle"
6 - Daniëlle
Daniëlle van Duin
"Daniële is een toffe meid die er altijd cool uitziet met (meestal) een pet op haar hoofd. Als hachidaime is ze pas net begonnen, maar ze is al goed bezig met optreden en andere activiteiten. Alhoewel ze erg serieus kijkt, heeft ze een fantastisch gevoel voor humor! Haar hobby's zijn gamen cosplayen. Gezien ze nog bij de studie zit, kun je wel zien dat het goed gaat qua studeren;)

- Door Clara"
6 - Eline
Eline van den Berg

"Als je ooit iemand ziet lopen met de schattigste Pikachu knuffeltjes aan haar tas, dan is het bijna zeker dat je Eline te pakken hebt! Eline is een enthousiaste en lieve meid waar het eigenlijk altijd hartstikke gezellig mee is. Van haar liefde voor games (zoals Persona en .Hack) tot haar bewondering voor de Raiden ishou (“Ik kan niet wachten tot ik ook zo’n broek heb!”) is Eline een superleuke 8-daime die over elke nieuwe dans nog enthousiaster lijkt dan over de vorige. En als je de kans krijgt, is rondhangen met Eline buiten trainingen om gegarandeerd gezellig!

- Door Julia Mestrum"
6 - Eline
Breixo Fernadez"Breixo heeft niks in Leiden te zoeken en komt speciaal voor yosakoi. Als hij er eenmaal is danst hij vol enthousiasme en is zeer leergierig. Hij is niet een van de stille types en is niet bang te vragen wat gevraagd moet worden. Door zijn open- en eerlijkheid ben je snel geneigd de dingen te waarderen die men snel voor lief neemt en laat ons nadenken over gewoontes waar we niet snel aan denken. Naast yosakoi gaat er rond dat Breixo aardig kan zwaardvechten dus wees voorzichtig.

- Door Bart"
6 - Clara
Clara Debard

"Clara is een leuk, fanatiek, gezellig en druk persoon. Druk als in, ze heeft altijd wel wat op het programma staan, maar is altijd bereid om tijd voor je vrij te maken (zelfs al mocht ze die eigenlijk niet hebben). Clara is altijd goed te herkennen, want ze draagt bijna altijd felgekleurde kleding en dan het liefste oranje, wat dan ook haar lievelingskleur is.
Naast Raiden zit ze ook nog bij een duikvereniging en een studentenvereniging, ze rijdt paard in het weekend en probeert naar alle evenementen van Tanuki te gaan. Hoe ze het allemaal doet, geen idee, maar respect. Ze zit nog niet heel lang bij Raiden, maar gaat er wel zeker 120% voor. Je kunt naast leuk met haar dansen ook gezellig met haar gamen, kletsen, huilen om mooie mannen en eventueel huilen om huiswerk wat nog niet af is. Ze is zeker een aanwinst voor ons team en ik hoop nog lang met haar te kunnen dansen.

- Door Eline"