Leden
FotoNaam, Studie/WerkBio
2 Florence
Florence Stieber
~ Floortje

"Floortje is een absolute schat van een meid en misschien wel het zachtaardigste lid van ons team. Je zult haar zelden in een slecht humeur tegenkomen. Integendeel, overal waar ze komt brengt ze haar positieve energie mee en dit straalt ze naar iedereen uit! Soms kan ze een beetje warhoofdig zijn, maar als ze zich ergens voor inzet dan geeft Floor altijd 120%. Naast haar liefde voor yosakoi heeft ze te veel passies om op te noemen: gamen, bakken, kimono・€・s, concerten, genieten van de natuur, luisteren naar onweer, sterrenkijken en ga zo maar door. Ze is gek op dieren en heeft een speciaal plekje in haar hart voor alles wat flappert: vogels, vleermuizen en niet te vergeten draken! Deze tekent ze vaak, want Floor is ook nog eens ontzettend creatief. Ze ontwerpt bijvoorbeeld de geweldigste buttons, waar wij allemaal enorm van fan zijn. Kortom, van Floortje kun je alleen maar houden!

- Door Gydo
"
3 - Charlotte
Charlotte Lamping
"Charlotte is een vrolijke, leuke meid die wij voor het eerst leerden kennen bij een optreden op een animeconventie. Zij heeft een sterk en volwassen karakter en is zeker niet op haar mond gevallen, maar daar is helemaal niks verkeerds aan! Ze is namelijk ook een super lieve teamgenoot die goed weet hoe ze de sfeer positief kan houden. Zij komt dan misschien niet, net zoals het merendeel van de groep, van een van de Aziテォ gerelateerde studies in Leiden, maar zij heeft zeker ook interesse in Japan. Als je haar beter leert kennen, kom je erachter dat zij ook veel interesse heeft in goede series (met grote fandoms). Dus als je daar ook van houdt, heb je aan Charlotte een heel goede gesprekspartner! Al met al is Charlotte een superleuke teamgenoot!

- Door Kylie"
3 - Jos
Jos Schouwstra
~ Yossha
"Jos is voormalig fukubuchou en dol op yosakoi. Het is maar zo een vermoeden dat ze er elke dag wel aan denkt. Ze is vaak bij trainingen te vinden en altijd wel bereid anderen te helpen bij jishu. Hoewel Jos optreden voor een publiek altijd de kriebels geeft, geeft ze wel altijd haar 200% wanneer ze meedoet. Ze kent veel dansjes en doet en leert die met plezier. De energie die vrij komt als ze bezig is, daarom ook altijd zeer aanwezig en aanstekelijk. Naast dansen houdt ze ook wel van een goed boek en luistert ze erg graag naar muziek (vraag haar over Mizuki Nana, vindt ze leuk). Als ze niet druk bezig is met haar werk of yosakoi, is ze student richting afstuderen. Ik wens je daarvoor ook veel succes Jos.

- Door Regillio"
3 - Regillio
Regillio Starke
~ Reggie

"Reggie is een gezellige, enthousiaste, lieve jongen. Ondanks dat hij het druk heeft, zoekt hij zijn grenzen op en doet hij altijd energiek en vol mee tijdens de trainingen. Na afloop is hij zelfs niet te stoppen en laat hij al zijn fangirls wild gaan om zijn dansmoves op oude hits. Ook tijdens optredens is hij niet te missen: hij zwaait dan passievol de Raiden vlag awesome en krachtig op de muziek heen en weer. Maar zelfs als hij alleen danst, is het moeilijk om je ogen van hem af te houden, als je ziet hoe hij geniet van yosakoi. Zijn passie ligt niet alleen hier: gamen, anime kijken en zingen zijn activiteiten die hij ook graag doet. Zingen doet hij niet alleen thuis, maar ook op conventies zingt hij ook de sterren van de hemel met zijn vrienden. Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van deze toffe gozer.

- Door Tina"
5 - Michael
Michael Paulussen
~ Kuruma 車
"Michael is een super actieve godaime die er bijna elke training wel is. Al was alleen trainen niet genoeg, nee nee, onze Michael is dit jaar ook nog eens (een geweldig ambitieus) aori (MC) hoofd en hij heeft al veel plannen voor deze divisie. Al schreeuwend is hij onze rots in de branding wat ritme betreft. Maar niet al zijn liefde gaat naar Raiden, ook D.C. en games hebben een plekje in zijn hart. Een Joker impersonatie als geen ander en onverslaanbaar in Pokテゥmon zijn maar een paar voorbeelden uit zijn volle arsenaal van skills. Net als andere leden is Michael een onmisbaar deel geworden van ons geliefde team. Dus mijn tip: spreek deze gezellige vent vooral aan! Hij bijt niet, hij schreeuwt alleen.

- Door Puck"
5 Phoebe
Phoebe de Nooijer
~ Pieper


"Dit is onze lieve Pieper de aardappel, een naam die ze bepaald niet heeft gekregen omdat ze een couch potato zou zijn. Niet alleen danst ze actief mee met yosakoi, ze doet ook nog eens aan kickboxen. Ze lijkt misschien schattig en onschuldig op het eerste gezicht, maar wacht maar tot je haar ・€・What・€・s Up People・€・van Maximum the Hormone hoort grunten! Ik zal het nooit vergeten; wat een prachtig moment (okテゥ, stiekem is ze nog steeds best schattig soms :P). En dan is er nog haar geweldige humor. Haar hoofd is als een bodemloze moppendoos, op alles heeft ze wel een geniale opmerking. Pieper, wat zouden we toch zonder jouw geweldige perviness moeten? (heart emoticon)

- Door Merijn"
5 - Sebastiaan
Sebastiaan Kamp
~ Sebbychan


"Men kent hem onder vele verschillende namen: Sebby, Debbu, Seppuku-chan, OV-fiets etc. Wat we zekerder weten dan zijn naam, is dat Sebastiaan veel van lezen houdt. Zijn kennis van de Japanse taal strekt tot voorbij de horizon, waarbij sommige senpai raar staan te kijken als hij ze verbetert. Door al dit lezen en kennis vergaren is het Sebbu gelukt om dit jaar naar Nagasaki te mogen gaan. Ook is hij dit jaar begonnen als penningmeester van Raiden en net als met het dansen laat hij zich van zijn beste kant zien. Sebas-chan is altijd enthousiast met het dansen en het is leuk om met hem te praten over de gekste dingen. Ondanks dat hij geen kamer heeft in Leiden en dus bijna iedere dag heen en weer moet reizen, komt hij bij bijna alle trainingen, ook in de avond! Spreek hem eens aan tijdens een training, hij is altijd gezellig!

- Door Michael"
5 - Tommey
Tommey Theunissen
~ Kacchan


"Agent T, Kacchan, T-Tan・€ヲ Aan bijnamen heeft deze dude zeker niet te weinig! De eerste indruk die veel mensen van Tomtom hebben buiten de trainingen om, is dat hij behoorlijk laid back en chill is. Daar hebben ze zeker gelijk in, maar je zal snel genoeg merken dat hij ook enorm veel aanstekende energie kan hebben: wat natuurlijk super gezellig is! Tomato is altijd wel in voor wat gamen of praten over K-hiphop, aangezien hij stiekem een beetje een Koreanistje is diep van binnen (shhht, niet verder vertellen hoor!). Wat er verder nog te vertellen valt over Tomaru, is dat hij een enorm aardige en lieve gast is waar je zeker weten vrienden mee wilt zijn. Hij wordt zeer gewaardeerd binnen Raiden, zowel als member en als vriend!

- Door Meike"
6 - Iris
Iris Dijkstra


"De eerste keer dat ik wat praatte met Iris was tijdens een nomikai, waar ze een trui van me leende omdat ze het vaak wat fris vond volgens mij. Tegenwoordig herken ik haar aan het leuke mutsje dat ze draagt en ook haar fabuleuze gekleurde haar. Iris is een ontzettend enthousiaste danser en doet dit ook absoluut fantastisch. Ze is daarnaast ook gewoon super chill om mee te praten en om aan te spreken: ze komt over als een vrolijk, opgewekt en positief persoon, wat een aanstekelijke werking heeft op je eigen humeur. Verder kan ik me herinneren dat ze wel eens gamede en dat het altijd een goed moment is voor pannenkoeken. Dus mocht je een keer buitenshuis willen eten・€ヲ 😉

- Door Gabriテォlle"
6 - Iris
Thijmen van der Linden


"Aardig en vol energie. Hij is altijd vrolijk en altijd in voor een grap en niets is te gek, maar dan ook echt niets. Hij is altijd in staat om iedereen te helpen en aan het lachen te maken. Het liefst is hij de hele dag door bezig en dan vooral met yosakoi. Als hij bezig is met yosakoi doet hij dat met alle kracht die hij heeft, zowel het dansen als het meezingen en van alles roepen. Het is erg aanstekelijk en laat geen andere keus over dan gezellig meedoen. Buiten de yosakoi om houdt hij van gamen en anime kijken en dan het liefste met grote robots. Ook koken, en dan met name Japanse gerechten, doet hij ook graag en hij nodigt graag mensen bij hem thuis uit om zijn kookkunsten te proeven. Met Thijmen in de buurt is er altijd iets te beleven!

- Door Cheyenne"
6 - Iris
Cheyenne Rizzo

"Cheyenne is lief, betrokken en zeer gepassioneerd voor wat ze doet. Ze schroomt niet om haar schouders ergens onder te zetten en er vol tegen aan te gaan. Ze is gekomen waar ze nu is door keihard te werken en stopt niet tot heeft bereikt wat ze wil. Ze kan soms wat verlegen overkomen, maar als ze los komt is het altijd gezellig. Ze danst elke week met veel plezier en naast yosakoi is ze ook met andere creatieve activiteiten bezig waaronder: cosplayen, tekenen en schrijven. Iets waar ze tijd voor neemt tussen haar drukke studie en het dansen door. Daarnaast houd ze ook van series kijken en gamen om wat te ontspannen. Zo is ze een enorme fan van Danganronpa, maar zal het woord “fan” het waarschijnlijk niet voldoende beschrijven.

- Door Regillio"
6 - Julia
Julia Mestrum


"Ik schiet bijna woorden tekort om deze geweldige dame te beschrijven. Toen ik haar voor het eerst zag op de open dag, stond Julia al klaar met haar eigen happi en naruko's (van een Hanayamata cosplay voor diegene die nieuwsgierig zijn). Vanaf dat moment kreeg ik de indruk dat ze zeer gedreven en gepassioneerd yosakoi zou doen (en uiteraard haar andere hobby’s) en ze heeft me niet teleurgesteld. Een actief lid zowel tijdens als buiten de trainingen om, bij het altijd gezellig en leuk is. Ik hoop daarom dat ze lang van yosakoi zal blijven genieten

- Door Breixo"
6 - Bart
Bart Stevens
"Bart zit altijd vol energie. Voor Rensyuu überhaupt gevraagd heeft naar een dans, heeft hij al Soran geantwoord. En na één soran wil hij nog wel een soran en misschien nóg wel een. Links en rechts zijn soms wat verwarrend voor hem, maar krachtige bewegingen heeft hij altijd. Ook is hij super leergierig. Geef hem een nieuwe dans, een nieuwe beweging, een strekoefening of een krachtoefening of geef ze allemaal, hij zal ze altijd proberen. Hij is enthousiast en gemotiveerd en eigenlijk elke training aanwezig. Als je jishu aanvraagt komt hij mee en als mensen langer door trainen blijft Bart ook. Kortom deze gast knalt! Pas tijdens trainingen wel op voor zijn ongepoetste voetzolen, want zolang we niet buiten trainen doet Bart niet aan schoenen.

- Door Daniëlle"
6 - Daniëlle
Daniëlle van Duin
"Daniële is een toffe meid die er altijd cool uitziet met (meestal) een pet op haar hoofd. Als hachidaime is ze pas net begonnen, maar ze is al goed bezig met optreden en andere activiteiten. Alhoewel ze erg serieus kijkt, heeft ze een fantastisch gevoel voor humor! Haar hobby's zijn gamen cosplayen. Gezien ze nog bij de studie zit, kun je wel zien dat het goed gaat qua studeren;)

- Door Clara"
6 - Eline
Eline van den Berg

"Als je ooit iemand ziet lopen met de schattigste Pikachu knuffeltjes aan haar tas, dan is het bijna zeker dat je Eline te pakken hebt! Eline is een enthousiaste en lieve meid waar het eigenlijk altijd hartstikke gezellig mee is. Van haar liefde voor games (zoals Persona en .Hack) tot haar bewondering voor de Raiden ishou (“Ik kan niet wachten tot ik ook zo’n broek heb!”) is Eline een superleuke 8-daime die over elke nieuwe dans nog enthousiaster lijkt dan over de vorige. En als je de kans krijgt, is rondhangen met Eline buiten trainingen om gegarandeerd gezellig!

- Door Julia Mestrum"
6 - Clara
Clara Debard

"Clara is een leuk, fanatiek, gezellig en druk persoon. Druk als in, ze heeft altijd wel wat op het programma staan, maar is altijd bereid om tijd voor je vrij te maken (zelfs al mocht ze die eigenlijk niet hebben). Clara is altijd goed te herkennen, want ze draagt bijna altijd felgekleurde kleding en dan het liefste oranje, wat dan ook haar lievelingskleur is.
Naast Raiden zit ze ook nog bij een duikvereniging en een studentenvereniging, ze rijdt paard in het weekend en probeert naar alle evenementen van Tanuki te gaan. Hoe ze het allemaal doet, geen idee, maar respect. Ze zit nog niet heel lang bij Raiden, maar gaat er wel zeker 120% voor. Je kunt naast leuk met haar dansen ook gezellig met haar gamen, kletsen, huilen om mooie mannen en eventueel huilen om huiswerk wat nog niet af is. Ze is zeker een aanwinst voor ons team en ik hoop nog lang met haar te kunnen dansen.

- Door Eline"
6 - Iris
Roosemiek Vervaart
~ Roos
"Roosemiek (Roos voor haar vrienden) is iets later bij Raiden gekomen, maar draagt altijd bij aan een geweldige sfeer bij trainingen en tovert een lach op ieders gezicht met haar aanstekelijke vrolijkheid. Ze is ongelooflijk lenig, dus schrik niet als ze opeens voor je neus in een split duikt ofzo (don’t try this at home). Naast de voor de hand liggende Soran Bushi (want zeg nou zelf, ben je wel een Raiden lid als dit niet je favoriete nummer ooit is!?) luistert ze graag naar BTS. Naast yosakoi houdt ze van rpg games, series kijken en lezen. Ze is altijd stijlvol en weet zelfs van haar trainingsoutfits wel iets moois te maken. Omdat ze dit semester vooral bezig zal zijn met haar scriptie zal ze misschien niet altijd even vaak aanwezig zijn (want ondanks alles gaat school nog steeds voor), maar wanneer ze er is gaat ze er altijd voor de volle 100% (en dan nog een beetje) voor! Mocht je haar willen aanspreken, maar je bent wat verlegen en weet niet wat je moet zeggen, probeer dan eens een Gordon Ramsey-meme. Succes gegarandeerd!

- Door Rosalynn"
6 - Iris
Janne van de Sande"Op het eerste gezicht zou je zo langs haar heen kunnen kijken, maar dan zou je toch een grote fout maken! Janne is een hele lieve, vrolijke meid die met veel passie danst, ook al probeert ze vaak zo min mogelijk op te vallen. Voor ze bij Raiden kwam heeft ze al bijna heel haar leven gedanst en dat is te zien. Nieuwe bewegingen heeft ze in no time door en ze vist altijd naar verbeterpunten. Als we die zouden hebben, zouden we die met alle liefde geven. Buiten yosakoi en dansen in het algemeen hoef je maar het woord ‘uil’ te roepen of je hebt haar aandacht en dan kan je haar ware aard zien. Iemand die veel energie heeft, altijd een reden zal vinden om te lachen en iemand waar ik van hoop nog een lange tijd mee samen te kunnen dansen. Raiden zonder Janne zou niet meer hetzelfde zijn.

- Door Michael"
6 - Iris
Lisa Beijnes"Lisa is een lieve, spontane meid die altijd met een lach op haar gezicht naar training komt. Ze zet zich altijd goed in bij de training en is gezellig om mee te kletsen. Buiten Raiden kun je ook goed met Lisa lachen. Wordt er namelijk ergens een spel gespeeld? Lisa doet mee! Praten over Naruto of andere anime, bij Lisa moet je zijn! Ben je in een gekke bui en wil je een leuke danspartner hebben om deze gekkigheid mee te versprijden, deze meid staat voor je klaar! Samen zijn we dit jaar begonnen aan onze studie Japans en aan ons avontuur bij Raiden en ik ben blij dat we nu al zulke goede vriendinnen zijn! Vanaf training 1 konden we al met elkaar lachen en sindsdien is dat nooit minder geworden! Al met al, een super lief teamlid!

- Door Janne"
6 - Iris
Rosalynn Hoogeveen"Daar liep ze dan, nietsvermoedend over het Japanfestival. De geur van vers gemaakte onigiris in de lucht en kraampjes met prachtige fuurin die zachtjes mee rinkelde met de gezelligheid om haar heen. Plotseling, hoorde ze muziek aan gaan en beginnen er luide kreten van achter haar te klinken. Ze draaide zich om en staarde haar ogen uit in verbazing. Een groep van enthousiastelingen in fel gekleurde kimono’s stond op een verheven podium bij elkaar. Een zwaai met een naruko. Een krachtige danspas. En blikken vol passie gereflecteerd in alle teamgenootjes hun gezichten verder, en Rosalynn wist, dat zij zich hier het volgende jaar ook bij aan zou sluiten..
En hier is ze dan ook! Rosalynn! Zij is een leuke meid met een goed gevoel voor humor en een eigen stijl. Ze heeft een interesse in Japanse mode- specifiek de lolita stijl- en kan zich daar lekker in uitleven. Wat betreft hobbies kijkt (en vertaald!) ze wel eens Takarazuka shows (Japanse musicals waarin vrouwen alle rollen spelen (incl. mannen rollen)) en pakt ze zo nu en dan nog wel eens een filmpje. Verder houdt ze super veel van zingen en heeft voor ze aan Japanstudies begon aan het conservatorium gestudeerd.

- Door Lisa"
6 - Iris
Yuki Nakagawa"Yuki is een positive en lieve meid. Haar aanwezigheid is niet te missen door haar leuke lach en uitstraling. Als ze er een keer niet bij kan zijn hoor je al snel iemand teleurgesteld vragen waarom Yuki er niet is. In een korte tijd heeft ze zichzelf onmisbaar weten te maken en heeft ze een geweldige indruk op iedereen gemaakt. Helaas gaat ze binnenkort weer terug naar Japan, maar als je haar ooit tegenkomt wees dan niet bang om haar aan te spreken. Haar gezelligheid is aanstekelijk en je gaat gegarandeerd weg met een glimlach.

- Door Yonne"
6 - Iris
Camille Lé"Camillie is cute French girl. She joined yosakoi as 9 daime(This means ninth generation)
Although she is busy with her master study, she is enthusiastic about yosakoi. She is still new as a yosakoi member but she already shows her talent of dancing.
Not only dance, she is active in various Raiden activity and she always makes friendly atmosphere.
She studied in Japan and is interested in Japanese culture.
She also speaks pretty good Japanese.
She is familiar with a lot of culture; French, Dutch, Japanese...so she brings new perspectives to Raiden yosakoi with her various cultural backgrounds.

- Door Yuki"