• Penningdivisie:
   Deze divisie bestaat uit de Penningmeester en een subhoofd. Samen is het hun taak om de vereniging financieel gezond te houden. Daarnaast reserveren ze de dansruimtes en zijn ze betrokken bij het bestelproces van de Raiden-outfits.
   Hoofd: Michael Paulussen
   Subhoofd: Sebastiaan
  • Kledingdivisie:
   Zoals de naam al doet vermoeden, wordt onze bijzondere kledij via deze divisie geregeld. Ze bestellen alle onderdelen van onze outfits, waaronder de door onszelf ontworpen polo’s, happi en harakake. Daarnaast coördineren ze de verdeling van kleding voor optredens.
   Hoofd: Lotte Steijaert
   Leden: Hannah, Iris D., Marieke, Linda K.
  • Trainingsdivisie:
   Deze divisie bestaat uit de mensen die de trainingen verzorgen. Ze geven instructies bij het aanleren van nieuwe dansen en zorgen ervoor dat iedereen deze tot in de fijnste punten beheerst.
   Hoofd: Anne Aarssen
   Leden: Hannah, Lotte, Linda K., Phoebe, Puck
  • EHBO-divisie:
   Regelt de warming-up en cooling-down bij elke training. Daarnaast vormen zij het aanspreekpunt voor mensen met blessures en andere fysieke klachten en staan ze klaar om hulp te bieden wanneer dat nodig is.
   Hoofd: Jos Schouwstra
   Leden: Julia, Floor, Lotte, Merijn, Michael
  • MC-divisie:
   Deze divisie levert de aori (MC’s) die tijdens optredens de dansers al schreeuwend met krachtige teksten begeleidt. Hiervoor worden wekelijks speciale trainingen gehouden met oefeningen voor een goede ademhaling en correct stemgebruik.
   Hoofd: Michael Paulussen
   Leden: Merijn, Tommey
  • Vlagdivisie: 
   We hebben een eigen vlag waarmee we ook optreden! Binnen deze divisie wordt wekelijks hard getraind om onze dansacts te verrijken met choreografisch vlaggenzwaaien.
   Hoofd: Florence Stieber
   Leden: Iris D., Marieke, Regillio, Tommey
  • Optreden-divisie:
   De mensen binnen deze divisie regelen de optredens. Ze zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met verschillende organisaties, zodat het voor ons mogelijk is om bijvoorbeeld op animeconventies op te treden.
   Hoofd: Julia Verberne
   Leden: Anne, Iris D., Lotte
  • Evenementendivisie:
   Alle interne activiteiten van Raiden worden gepland door de evenementendivisie. Zo vieren wij samen feestdagen als Pasen, Koningsdag en het Leidens Ontzet, trekken we lootjes voor SinterRaidenKlaas en luiden we het nieuwe jaar in met het 48-uursfeest. Ook houden we geregeld nomikai (borrels) en gaan we in de zomer op kamp!
   Hoofd: Marije Bakker
   Leden: Anne, Jos
  • PR-divisie:
   Verzorgen de promotie van onze vereniging. Ze ontwerpen flyers en ander promotiemateriaal en beheren daarnaast deze website en social media outlets als Facebook en YouTube.
   Hoofd: Ilse van der Pol
   Leden:  Florence, Marije, Silvia
  • Fotografie: Anlong Vuong & Suzanne Beckman Lapré