Hoewel Raiden sinds 2011 al bestaat, zijn wij op 17 december 2014 een officiële vereniging geworden. Op deze pagina is te lezen uit welke onderdelen ons team gestructureerd is. Om meer te weten te komen over onze trainingen, klik hier!

Omschrijving vereniging en verenigingsstructuur
Het doel van Raiden is eenvoudig. Door middel van dans willen wij onze energie op mensen overbrengen, of dat nou betekent dat we mensen enthousiasmeren voor (Japanse) dans en cultuur of dat we simpelweg hun dag een stukje vrolijker maken. We willen een zo breed mogelijk publiek bereiken, dus het is voor ons van groot belang om als vereniging te blijven groeien.

Om deze groei te kunnen faciliteren, is er een stabiele basis nodig. Daarom bestaat Raiden uit een negental divisies dat wordt aangestuurd door een vijfkoppig bestuur. Samen zorgen ze ervoor dat alles binnen de vereniging soepel verloopt. Hoewel het bestuur jaarlijks wisselt, zijn de divisies flexibeler van aard. Het kan voorkomen dat een divisie eerder van hoofd wisselt, omdat het oude hoofd bijvoorbeeld voor studie of werk naar Japan gaat. Het is de taak van het oude divisiehoofd, in samenwerking met het bestuur, om het nieuwe hoofd in te werken.

Meer over het bestuur >>
Meer over de divisies >>