OB/OG
FotoNaam, Studie/WerkBio
1 MelissaMelissa Costa
~ Meri-sama

1e generatie Raiden
BA Japanstudies (afgerond)

docente in Japan
Melissa, ook wel bekend als Costa en Meri-sama, is een van de Raiden OGs (old girls) die haar droom heeft kunnen waarmaken: het afreizen naar Japan om een leuke baan en vriend te scoren! Melissa staat bij Raiden bekend om haar geweldige energie en vrolijkheid, wat altijd goed naar voren komt wanneer er een sou-odori (een woord voor algemene yosakoi dansjes die iedereen mee kan doen) gedanst wordt. Zelfs in Japan doet ze fanatiek met deze sou-odori mee, wat haar geliefd maakt bij zowel de lokale yosakoi teams als de Japanse oudjes. Daarnaast is Melissa ook een populaire lerares in de klassen waar ze les geeft. Ook is Melissa helemaal weg van Visual Kei en is ze vaak bij rockconcerten al swingend te vinden.

- Door Nadine
2 EgemenEgemen Sezen
~ Eggie

2e generatie Raiden
BA Japanstudies
Eggie! Tsuru! Ikemen! Ook stond hij ooit bekend als de helft van het obscure rap-duo 'Waar is je fiets dan' met Farah. Kortom, ik geloof dat Egemen binnen Raiden het record van de meeste bijnamen heeft. Deze heeft hij dan ook met glans verdiend: sinds hij bij ons team kwam is Raiden alleen maar verbeterd. Van zijn galmende geschreeuw als passievolle aori, tot menig organisatie van activiteiten (waarbij zijn heerlijke raki-tafel zeer memorabel was) tot altijd een warme glimlach bij trainingen en feestjes; Eggie deed het allemaal. En zelfs deze drukte weerhield hem er niet van meertalig af te studeren en een baan te scoren bij een Japans bedrijf. Ook al woont en werkt hij nu sinds 2015 in Fukuoka, een Raiden zonder Ikemen is simpelweg niet voor te stellen. Leer hem dus zeker kennen als je toevallig een reisje door Kyushu maakt!

- Door Melissa
2 NadineNadine
~ Nootje

2e generatie Raiden
MA Japanstudies (afgerond)
Nadine a.k.a. Nootje is een zeer enthousiaste persoon als het over yosakoi gaat, en dat is goed te begrijpen! Nadat ze in Japan yosakoi had gedaan, bracht ze de kiai (schreeuwkracht) met zich mee naar Raiden. Niet alleen tijdens de optredens, maar ook bij de trainingen is ze altijd vol energie, waardoor de mensen in haar omgeving ook energiek van worden. Haar gezicht is onmiskenbaar bij nomikai’s, aangezien ze onze bron is voor nootjes. Ook al zit ze nu in Japan, de legende van Nootje zal altijd blijven in het team. Als je haar niet goed genoeg kent, vraag dan maar eens aan je senpai wat er gebeurt als je "Hallo" omdraait.

- Door Egemen
3 JulianJulian van den Busken
~ Pasta

3e generatie Raiden
BA Japanstudies
(Venetië)
Julian staat bij Raiden ook wel bekend onder de (niet zo) subtiele bijnaam Pasta (of Tiramisu). Dit omdat hij Raiden’s enige Italiaanse lid is. En aangezien hij momenteel in Italië studeert, is hij een zeldzaam lid dat alleen af en toe gespot kan worden als hij weer eens naar Nederland komt. Maar als hij dan komt, neemt hij altijd even de tijd om bij Raiden langs te komen, wat wij natuurlijk erg op prijs stellen! Iedereen houdt van Julian, en het is altijd gezellig als hij er is, dus schroom niet om met hem te praten als hij weer eens langskomt!

- Door Anne
3 - SabineSabine Jacobs
~ Sacchan

3e generatie Raiden
BA Japanstudies
Sabine lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje stil, maar zodra je haar beter leert kennen weet je wel beter! Met Sabine erbij is het altijd gezellig, en ze weet waarschijnlijk meer over jouw favoriete serie, manga of boek dan jij zelf doet, dus genoeg om uren samen over te kletsen. Je kan het met Sabine dus over veel meer dingen hebben dan yosakoi, hoewel ze ook daar meer dan genoeg van af weet. En pas op als ze toch weer stil lijkt te worden, want wie weet heeft ze haar fotocamera gepakt en probeert ze op dat moment wel een rare foto van je te maken!

- Door Charlotte