六代目
FotoNaam, Studie/WerkBio
empty_profile_largeAngelo Veerman

BA Japanstudies
Angelo is niet een gewone rokudaime, hij is al 3ejaars Japanstudies: hij is het levende bewijs dat het nooit te laat is om je bij Raiden aan te sluiten! Hij is via Toppuu bij ons gekomen. Eerst wilde hij namelijk niet met yosakoi beginnen, maar toen hij Toppuu zag in Japan móest hij meedoen. Een andere interesse van hem is film kijken, maar als je horror opzet, doet hij meteen zijn ogen dicht. Gelukkig gaan zijn ogen weer open bij een romantische komedie. Hij houdt daarvan omdat hij daarbij lekker weg kan smelten. Hiernaast houdt hij van een goed feest. Kortom, hij is een echte Raidenaar!

- Door Sanne
empty_profile_largeDemi van der Steur

BA Japanstudies
Demi is de eerste rokudaime die ik leerde kennen, zelfs al voordat ik wist dat ze Japanstudies zou gaan doen. Nooit had ik verwacht ook nog eens samen met haar bij Raiden te gaan. Zoals ik op eerste gezicht al kon zien, is Demi een super sociale, praatgrage en enthousiaste schat. Ze is een spring in het veld om het poëtisch te verwoorden. Vanaf het eerstejaarsweekend van Tanuki wist ze al 100% dat yosakoi was wat ze wilde doen. Vol energie en kracht doet ze altijd mee tijdens de trainingen. En goed doet ze het ook! Naast dansen houdt Demi ook veel van de sterren van de hemel zingen! Een meisje met vele talenten is ze dus zeker. Een geweldige aanwinst voor het team en wie weet welke andere talenten ze nog meer voor ons in petto heeft!

- Door Pearl
6 - Floor BFloor Baltus

BA Koreastudies
Wat mij gelijk opviel aan Floor was haar enthousiasme voor yosakoi. Als je één keer met haar traint merk je meteen al dat ze erg van dansen houdt! Ze straalt alleen maar energie uit, wat echt super fijn is voor het hele team. Maar dat is niet alles, deze lieve Korea-lover houdt ook nog eens heel erg van zingen en acteren. Ze kan het ook nog eens ongelofelijk goed. Ze is een spontane, knappe, zelfverzekerde en zeer muzikale meid die je voor geen goud zou willen missen zodra je haar leert kennen. Dit fantastische meisje is ontzettend getalenteerd en zeker een grote aanwinst voor Raiden! o((◕ฺ∀ ◕✿ฺ))o

- Door Demi
6 - Floor WFloor Wieringa

BA Japanstudies
Go with the flow~ Ja, de eerste keer dat ik Flow zag deed ze haar bijnaam eer aan en gaf ze een rustige en kalme indruk. Ze is soms misschien wat stil, maar ze is erg gefocust tijdens de trainingen en zet zich vol in voor Raiden. Ook buiten yosakoi om is ze altijd op zoek naar sportieve en avontuurlijke uitdagingen. Verder kan ze de ikemen van Arashi niet weerstaan (maar laten we even eerlijk zijn, wie kan dit wel?). Naast deze knappe jongens heeft ze ook een fascinatie voor katten en J-drama’s. Kortom, deze leuke sportieve meid is zeker een aanwinst voor het team!

- Door Marleen
6 - GabriëlleGabriëlle Huber

BA Japanstudies
Op het eerste gezicht lijkt ze een rustig en stil meisje, maar de ervaring leert dat niets minder waar is. Ze praat graag over haar favoriete basketbal boys (beter bekend als Kuroko no Basuke), maar gesprekken over Big Bang en natuurlijk Raiden zijn bij haar ook van harte welkom. Daarnaast vindt ze het geen enkel probleem om haar tijd te verdrijven met games zoals Maple Story en Hatoful Boyfriend. Ach ja, je moet toch wat in de tijd dat je niet kunt dansen en er geen nieuwe episodes van Kuroko no Basuke uitkomen? Verder doen slechte puns het bij haar altijd goed: hoe heet een octopus met zes armen? Een rokutopus. Waarom ook niet. Gab is een gezellige meid en ik hoop haar in de toekomst nog beter te leren kennen!

- Door Karin
6 - IrisIris Dijkstra

BA Japanstudies
De eerste keer dat ik wat praatte met Iris was tijdens een nomikai, waar ze een trui van me leende omdat ze het vaak wat fris vond volgens mij. Tegenwoordig herken ik haar aan het leuke mutsje dat ze draagt en ook haar fabuleuze gekleurde haar. Iris is een ontzettend enthousiaste danser en doet dit ook absoluut fantastisch. Ze is daarnaast ook gewoon super chill om mee te praten en om aan te spreken: ze komt over als een vrolijk, opgewekt en positief persoon, wat een aanstekelijke werking heeft op je eigen humeur. Verder kan ik me herinneren dat ze wel eens gamede en dat het altijd een goed moment is voor pannenkoeken. Dus mocht je een keer buitenshuis willen eten… 😉

- Door Gabriëlle
6 - JuliaJulia SchoonbroodIk heb Julia voor het eerst bij de eerste echte training van dit nieuwe jaar ontmoet. Ze is op het eerste gezicht een rustige meid met geweldig, crazy haar
ヘ(゚∇゚ヘ). Als je een kort gesprek met haar hebt, is het ook duidelijk dat ze super lief is en een leuke glimlach heeft. Ze is enthousiast en was uitstekend bij ons debuutoptreden dit jaar. Vanwege onze verschillende roosters heb ik haar niet zo vaak gezien, maar we zijn allebei naar het bootcamp geweest. Ik was verbaasd over hoe snel ze de bewegingen oppikte. Ik ben erg blij dat ze een lid van Raiden en mijn generatie is o(*≧□≦)o

- Door Paula
6 KarinKarin de Rouville

BA Japanstudies
Karin, lieve lieve Karin. Wat moet ik over haar schrijven? Moet ik het in hoofdletters schrijven, gezien dat de manier is waarop wij meestal met elkaar communiceren? Moet ik het in het Japans schrijven? Haar Japans is namelijk super goed, omdat ze altijd zo hard werkt. Of moet ik het soms in het Koreaans schrijven, want als een extreme K-pop fan lijkt ze daar soms meer geïnteresseerd in te zijn. Wat voor persoon is Karin? In de 4 maanden dat ik haar ken, zijn we goede vrienden geworden. Haar vrolijke en positieve houding is super en ik heb ook veel respect voor haar omdat ze altijd zo hard werkt. Ze gaat het ver schoppen en ik zal haar blijven steunen in de beslissingen die ze neemt. Opdat we altijd vrienden blijven en tot 3 uur 's nachts met elkaar blijven praten!

- Door Mélissa
6 - KayleighKayleigh Kaak

BA Japanstudies
De anime genieter Kayleigh gaf mij als eerste indruk dat ze een supergezellig, vrolijk en open persoon is, die altijd overal voor in is en daar ook van geniet. Deze indruk klopte, want Kayleigh heeft niet voor niets de bijnaam Fluffy gekregen. Tijdens de open training had ze al een enorm enthousiasme laten zien en dat enthousiasme heeft ze nog steeds. Bij de optredens geeft ze 110% en danst ze met alles wat ze in zich heeft, wat de sfeer zeker ten goede komt! Tijdens de training klaagt ze niet en gaat er helemaal voor, waardoor ze de dansen snel leert en daarom bij het debuutoptreden van dit jaar met Fuku no Kami kon laten zien wat ze in huis had. Kortom, Kayleigh is een goede aanwinst voor het team!

- Door Machteld
empty_profile_largeMachteld Forkink

BA Koreastudies
Machteld is een lange, statige verschijning, van wie je meteen ziet dat ze in haar element is als ze danst. Ze is enthousiast en energiek, en een liefhebber van K-pop. Ik kan me nog zo voor de geest halen dat we tijdens het Soran Bootcamp met een aantal anderen vanaf het begin de gewraakte Soran Bushi helemaal doornamen. Tussendoor kregen we de kans om een slokje water te drinken, en zij sprak met volle overtuiging dat we door moesten gaan! En dat doet zij ook: doorgaan en vooral veel plezier hebben.

- Door Julia
6 - MarleenMarleen Dijkman

BA Japanstudies
Deze meid is een van de hardste werkers van haar jaar, en heeft het dus ook zeer verdiend om volgend jaar vijf maanden naar Nagasaki te mogen gaan! Ze houdt onder andere van zelfgemaakte sushi en van Zelda, het laatste zelfs genoeg dat ze de karakters gecosplayed heeft! Ook houdt ze van schattige kleren, die haar gelukkig ook heel leuk staan. Verder kijkt ze over het algemeen erg positief tegen het leven aan. 😀 Een ding is zeker: Marleen is een leuke en enthousiaste toevoeging aan het team en we hopen nog lang van haar te kunnen genieten en lekker samen te kunnen dansen!

- Door Floor W
empty_profile_largeMélissa Kagie

BA Japanstudies
Melissa is een spontane meid die af en toe een beetje verlegen kan zijn. Een les gemist? Dat is voor haar geen probleem. Ze begint gewoon mee te dansen en pakt dan snel dingen op waardoor ze al gauw weet mee te draaien met de rest. Door haar spontane houding kan ze andere mensen uit hun schulp trekken. Dit klopt een beetje met haar achternaam: Kagie, wat lijkt op het Japanse woord kagi, welke sleutel betekent. Ofwel Melissa heeft de sleutel van jouw 'kooi' en weet jou wel enthousiast te maken voor alles.

- Door Kayleigh
6 - PaulaPaula Burk
18-jarige Paula komt uit Duitsland en is pas vlak voordat ze zich bij het Raiden team voegde in Nederland komen wonen. Paula doet altijd haar uiterste best tijdens de Raiden trainingen en ook tijdens het Soran bootcamp was er geen sprake van gemaar: gewoon doorgaan! Haar hobby’s zijn lezen en schrijven, en uiteraard dansen. Misschien kunnen we allemaal op een dag wel een van haar werken te lezen krijgen. Ze komt in eerste instantie over als een rustig persoon, goed bij zichzelf. Toen ik haar echter een keer sprak was ze hartstikke lief en open. Dus spreek haar zeker een keertje aan (mocht je dat nog niet gedaan hebben), want wie weet wat je allemaal gaat tegenkomen als je haar eenmaal beter leert kennen.

- Door Floor B
empty_profile_largePearl Williams

BA Koreastudies
Pearl is een hele leuke spontane meid die wel houdt van een feestje zo nu en dan. Ook houdt ze heel erg van Koreaans eten, wat niet vreemd is aangezien ze ook Koreaans studeert. Bij de training is ze altijd heel enthousiast en wanneer ze er is doet ze ook niet aan half werk. Ze zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd blijft tijdens het dansen en dat is ook meteen een van haar sterkste punten. Als je haar tegenkomt in het Arsenaal zou ik zeker een keer een praatje maken met deze sympathieke meid!

- Door Angelo
6 - SanneSanne Duinhof

BA Japanstudies
Sanne valt je niet meteen op, omdat ze op het eerste gezicht een beetje stil lijkt. Maar eenmaal op de dansvloer barst ze los. Ze danst vrolijk mee en heeft altijd een lach op d’r gezicht. Ondanks d’r vele allergieën traint ze elke week mee, want gelukkig is ze niet allergisch voor mensen. Ze is allergisch voor bijna alles namelijk. Ze staat 's morgens altijd 7 uur op om zeeën van tijd te hebben om wakker te worden en op te staan om vervolgens naar haar college te gaan. Als je Mizuki Nana hoort, hoor je Sanne. Ze is een enorme fan en heeft verschillende cd's. Verder shipt ze Nagisa en Rei (Free!): want cuteness overload. Met Sanne is het in ieder geval nooit stil en saai.

- Door Iris D