四代目
FotoNaam, Studie/WerkBio
4 - IrisIris Remans


BA Japanstudies
Deze dame met prachtig haar, wat sommigen uit het team haar maar al te graag vertellen, is nog leuker dan dat ze eruit ziet. Je ziet Iris bijna altijd rondlopen met een glimlach en ook tijdens een zware Soran Bushi verdwijnt deze niet van haar gezicht. Tijdens trainingen doet ze altijd enthousiast mee en staat ze ook altijd klaar om je te helpen. Verder moet je als je haar tegen komt ook vooral een praatje met haar maken, want of je nou wilt weten welke Zelda game beter is, welk biologisch brood het lekkerst is of waarom je echt niet via die route die je in Flikken Maastricht ziet op een locatie kunt komen, het wordt vast een leuk gesprek.

- Door Veronique
4 - LindaLinda van Kreij
~ Pinda

BA Koreastudies
Linda (beter bekend als Pinda) is de hipste persoon van Raiden. Met haar goede humeur en vrolijke lach verlicht ze elke kamer met haar aanwezigheid. Bovendien haalt ze het gehalte Koreaans in Raiden goed omhoog, dit aangezien Linda een van de weinige leden is die Koreaans studeren binnen Raiden. Ze zal dan ook altijd klaarstaan als je met haar wil kletsen over K-pop (met name Super Junior) en ze vertelt je ook met alle liefde over haar “mannen”. Ik weet ook zeker dat Linda een goede buchou zal zijn dit jaar en dat ze nog lang voor leuke momenten zal zorgen binnen Raiden.

- Door Sharitha

4 - SharithaSharitha van der Gouw


BA Japanstudies
Als er iemand is waar je mee kunt lachen, dan is dat Sharitha wel. Met het dansen gaat ze los en naast yosakoi heeft ze ook nog vele andere interesses. Ze heeft een passie voor anime en Vocaloid, en kan je er van alles over vertellen. Ze staat daarnaast ook bekend als een geweldige tekenares. Ze maakt de meest prachtige en gedetailleerde tekeningen. Maar dit is nog niet alles, ze is sinds enige tijd ook de viool aan het bespelen. Ze doet veel, maar ze doet het allemaal al te graag. Naar de Raiden feesten komt ze ook al te graag, dus daar kom je haar ook veel tegen. Dat is onze Sharitha.

- Door Iris R
4 - VeroniqueVeronique Jongmans
~ V-chan

BA Japanstudies
V-chan is een gezellige meid waar je altijd een leuk gesprek mee kunt voeren. Deze gesprekken kunnen over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan, variërend van gesprekken over schattige kittens tot gesprekken over stokbrood en kruidenboter. Niets is haar te gek! Ze houdt ook wel van een avondje lekker chillen met andere leden van het team. Deze avonden vinden vrijwel altijd plaats in haar kamer en daarom is ze dan ook altijd voorbereid op (onverwachts) bezoek en heeft ze te allen tijde lekker eten in huis (iets dat wij allemaal heel erg appreciëren!). Verder is ze altijd enthousiast bij het dansen, wil ze je overal bij helpen en is ze ook nog eens bijna bij alle andere evenementen binnen het team van de partij. Kortom: V-chan is gewoon heel híp!

- Door Linda van K