三代目
FotoNaam, Studie/WerkBio
3 - CharlotteCharlotte Lamping


BA Oude Culturen van de Mediterrane Wereld
Charlotte is een vrolijke, leuke meid die wij voor het eerst leerden kennen bij een optreden op een animeconventie. Zij heeft een sterk en volwassen karakter en is zeker niet op haar mond gevallen, maar daar is helemaal niks verkeerds aan! Ze is namelijk ook een super lieve teamgenoot die goed weet hoe ze de sfeer positief kan houden. Zij komt dan misschien niet, net zoals het merendeel van de groep, van een van de Azië gerelateerde studies in Leiden, maar zij heeft zeker ook interesse in Japan. Als je haar beter leert kennen, kom je erachter dat zij ook veel interesse heeft in goede series (met grote fandoms). Dus als je daar ook van houdt, heb je aan Charlotte een heel goede gesprekspartner! Al met al is Charlotte een superleuke teamgenoot!

- Door Kylie
3 HannahHannah Jansen
~ Happa

BA Japanstudies
Hannah, oh jeetje, Hannah. En dat bedoel ik goed! Kan ook niet anders eigenlijk, want ik denk niet dat er iemand in Raiden zit die deze explosie aan blaadjes niet geweldig vindt. Want ze ìs geweldig, en dat weet ze. Hannah is een ambitieuze en zeer bubbelige jonge vrouw en probeert altijd iedereen een leuke tijd te bezorgen. Wil je dansen? Hannah staat klaar! Trek in thee met chocolade? Hannah zit er al. Problemen? Hannah will help. Ook al is ze officieel geen autoriteit meer in Raiden, ze blijft voor veel mensen een aanspreekpunt. Wat niet meer dan logisch is, want ze is altijd aanwezig met een glimlach op haar gezicht! Wil je Hannah leren kennen? Vraag dan eens naar haar Neko Atsume poezels, welk Marina and the Diamonds lied ze fantastisch vindt, of waarom ze zichzelf als Hufflepuff ziet. Heel beleefd, ontzettend lief, en met een fles wijn dolgelukkig: dat is nou Hannah!

- Door Sabine
3 - JosJos Schouwstra
~ Yossha

BA Japanstudies
Jos is voormalig fukubuchou en dol op yosakoi. Het is maar zo een vermoeden dat ze er elke dag wel aan denkt. Ze is vaak bij trainingen te vinden en altijd wel bereid anderen te helpen bij jishu. Hoewel Jos optreden voor een publiek altijd de kriebels geeft, geeft ze wel altijd haar 200% wanneer ze meedoet. Ze kent veel dansjes en doet en leert die met plezier. De energie die vrij komt als ze bezig is, daarom ook altijd zeer aanwezig en aanstekelijk. Naast dansen houdt ze ook wel van een goed boek en luistert ze erg graag naar muziek (vraag haar over Mizuki Nana, vindt ze leuk). Als ze niet druk bezig is met haar werk of yosakoi, is ze student richting afstuderen. Ik wens je daarvoor ook veel succes Jos.

- Door Regillio
3 - KylieKylie Heynsbroek
~ Fanchan

MA Japanstudies
Fan-san lijkt op het eerste gezicht misschien een stil en verlegen meisje, maar ze is gewoon de kat uit de boom aan het kijken… leer haar kennen en ontdek hoe enthousiast ze kan zijn over haar passies. Laat je echter niet misleiden door al dat ge-fangirl over Visual Kei bands, want ze werkt ook nog eens hartstikke hard voor haar studie! Haar Japans is dan ook A+ en als je ooit ergens hulp bij nodig hebt kun je gerust bij haar aankloppen. Als je haar nog wil leren kennen moet je snel zijn, want onze fantastische Fan-san vertrekt over niet al te lange tijd voor een heel jaar naar Japan. We gaan je heel erg missen Kylie!!

- Door Hannah
3 MarijeMarije Bakker
~ Chouchou

BA Japanstudies
Als ze een doel voor ogen heeft, dan gaat Marije er echt 100% voor. Het is dan ook zelden dat ze haar doelen niet bereikt! Soms zie je haar dan flink stralen, en weet je gelijk dat ze zojuist iets heeft gedaan waar ze trots op is en trots op mag zijn. Dat geldt dus ook voor yosakoi: is er een optreden op komst, dan is ze er zeker bij om zich voor te bereiden tot alle puntjes op de i gezet zijn. Toch mag je haar dan graag even storen om vragen te stellen, want behulpzaam zijn kan ze zeker. Oh, en vergeet niet om een plekje naast haar te roven tijdens een nomikai, want dat belooft een gezellige avond 🙂

- Door Julian
3 - RegillioRegillio Starke
~ Reggie

MA Research in Chemistry
Reggie is een gezellige, enthousiaste, lieve jongen. Ondanks dat hij het druk heeft, zoekt hij zijn grenzen op en doet hij altijd energiek en vol mee tijdens de trainingen. Na afloop is hij zelfs niet te stoppen en laat hij al zijn fangirls wild gaan om zijn dansmoves op oude hits. Ook tijdens optredens is hij niet te missen: hij zwaait dan passievol de Raiden vlag awesome en krachtig op de muziek heen en weer. Maar zelfs als hij alleen danst, is het moeilijk om je ogen van hem af te houden, als je ziet hoe hij geniet van yosakoi. Zijn passie ligt niet alleen hier: gamen, anime kijken en zingen zijn activiteiten die hij ook graag doet. Zingen doet hij niet alleen thuis, maar ook op conventies zingt hij ook de sterren van de hemel met zijn vrienden. Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van deze toffe gozer.

- Door Tina
3 - TinaTina Dermois
~ Tako

BA Japanstudies
Na een jaar te hebben gestudeerd in Sendai (Japan), is Tina weer terug in Nederland om ons team te versterken. Tina is een hele fanatieke meid. Altijd de lat wat hoger leggen tijdens het dansen om zo steeds beter te worden in yosakoi. Voor de nieuwe leden is ze lief en heeft ze het grootste geduld wanneer ze iets uitlegt. Haar passie in het leven is manga, dus een gespreksonderwerp vinden bij Tina is niet moeilijk. Haar droombaan is dan ook vertaler van manga worden. Creativiteit is iets waar ze veel van houdt. Ze gaat regelmatig naar musea om te genieten van de kunst die daar hangt (als het maar geen abstracte kunst is). Tina is iemand waar je heel veel mee kunt lachen en die het hele team aanmoedigt tijdens het dansen (Nyaa~!). Gelukkig is ze weer terug bij ons team en mogen we van haar aanwezigheid genieten!

- Door Jos