二代目
FotoNaam, Studie/WerkBio
2 - CharissaCharissa Korebrits
~ Char

MA Game Design
& Development (afgerond)

Cyberstep
Wie is dat, die daar in de verte aan het brullen is?! Het is onze eigen Charzilla!!! Deze mede-‘Onidaime’ loopt er altijd super fancy bij en heeft op conventies altijd de meest awesome cosplay! Het gerucht gaat zelfs rond dat ze een Sailor Moon beha heeft, maar vooralsnog moet dit bevestigd worden…
Ook op feestjes is Char niet te missen! Met haar energieke aanwezigheid en epische opmerkingen zorgt ze er altijd voor dat iedereen op de grond ligt van het lachen (tip: mocht je in de gelegenheid komen dan moet je zeker vragen naar haar verhaal over Brock en zijn pokéballen).
Hopelijk zal deze leadzangeres van Koi Pendant ons nog flink wat jaren verblijden met haar aanwezigheid en geweldige verhalen!

- Door Farah
2 - FarahFarah Nasri
~ Fugu

BA Japanstudies (afgerond)

Student-assistent
Farah weet altijd de juiste energie in een situatie te stoppen! Of het nu om feestjes, concerten, of een van onze eigen optredens gaat, hij gaat er altijd volledig tegenaan! Naast zijn inzet tijdens trainingen en evenementen, kun je ook altijd op Farah zijn gezelligheid rekenen voor een leuk avondje drinken of gamen (hoewel je bij de laatste wel goed tegen je verlies moet kunnen). Hij is een keiharde doorzetter, enorm ervaren met onze dansstijl en schreeuwtechnieken, en kan daarbovenop ook nog eens geweldig met de vlag omgaan. Tijdens onze optredens is zijn enthousiaste aanwezigheid en aanstekelijke uitbundigheid moeilijk te missen!

- Door Florence
2 FlorenceFlorence Stieber
~ Floortje

BA Japanstudies
Floortje is een absolute schat van een meid en misschien wel het zachtaardigste lid van ons team. Je zult haar zelden in een slecht humeur tegenkomen. Integendeel, overal waar ze komt brengt ze haar positieve energie mee en dit straalt ze naar iedereen uit! Soms kan ze een beetje warhoofdig zijn, maar als ze zich ergens voor inzet dan geeft Floor altijd 120%. Naast haar liefde voor yosakoi heeft ze te veel passies om op te noemen: gamen, bakken, kimono’s, concerten, genieten van de natuur, luisteren naar onweer, sterrenkijken en ga zo maar door. Ze is gek op dieren en heeft een speciaal plekje in haar hart voor alles wat flappert: vogels, vleermuizen en niet te vergeten draken! Deze tekent ze vaak, want Floor is ook nog eens ontzettend creatief. Ze ontwerpt bijvoorbeeld de geweldigste buttons, waar wij allemaal enorm van fan zijn. Kortom, van Floortje kun je alleen maar houden!

- Door Gydo
2 - GydoGydo Ulenreef
~ Schaap

BA Japanstudies (afgerond)
Gydo is een enthousiaste jongeman, die zich binnen het yosakoi van Zero naar Hero heeft gewerkt. Door de jaren heen heeft hij veel voor ons team gedaan en vorig jaar heeft hij ons zelfs door weer en wind geleid als buchou! Een ware herder voor het team zou je denken, en toch is zijn nickname “Schaap”. Waarom hij Schaap genoemd wordt, is iets waar je wellicht achter zult komen tijdens onze trainingen en drinkfeestjes. Ook al is Gydo nu geen buchoumeer, de spirit van ‘buchou’ heeft hem niet verlaten. Tijdens de trainingen is hij vol energie en staat hij altijd paraat om mensen te helpen! Deze energie neemt hij overigens ook altijd mee naar de drinkfeestjes, wat zorgt voor de nodige lol en sfeer! Verder heeft Gydo zelfs nog een creatieve kant: die mooie happi die wij dragen is ook zijn ontwerp. Al met al een veelzijdige jongen!

- Door Charissa