初代
FotoNaam, Studie/WerkBio
1 AnneAnne Aarssen
~ Pinguïn

MA Japanstudies
Anne Anne Anne studeerde dit jaar in Tokyo en ze heeft het er zo te zien erg naar haar zin gehad met haar studie en haar yosakoi team Odori Samurai! Haar Japans was al perfect en haar dans skills zijn ook zeker niet de minste, we zijn blij dat ze weer terug is! Anne is echt geweldig als senpai en komt je meteen helpen. Of het nou om Japans, yosakoi, linguïstiek, of een boek aanrader gaat: zij is de persoon die je moet hebben! Oh, en haar lach is erg aanstekelijk, met haar in de buurt word je meteen vrolijk! En als je haar echt goed kent, kan het soms zijn dat ze heel erg gevat reageert en juist dat onverwachte maakt het des te leuker! Ik kan in elk geval niet wachten om weer samen met haar te dansen en naar een nomikai (borrel) te gaan!

- Door Marije
1 - IlseIlse van der Pol


MA Japanstudies
(afgerond)
I-L-S-E! Vanaf het begin al bij Raiden, altijd vol energie en enthousiasme: ILSE! Ze zet zich altijd voor de volle 100% in om van Raiden het beste team te maken! Echt waar, ze is een geweldige danseres, schreeuwt vol overgave mee, moedigt iedereen aan en wanneer het erop aan komt, dan is er no sugar coating! Daarnaast is ze echt gezellig! Trainingen, optredens, nomikai, events, you name it, Ilse trekt mensen mee in haar vrolijkheid! Ja, ik weet het, een uitroepteken achter bijna elke zin, maar Ilse is nu eenmaal een geweldige teamgenoot. Serieus, wanneer je de kans krijgt, praat of dans met haar! Maar het is altijd: lach met haar!

- Door Silvia
1 NataschaNatascha Dames
~ Tas

MA East Asian Studies
(afgerond)
“Jij hebt ergens last van. Te weinig inzet.” Dames en heren, ik presenteer u Nederlandse pionier in yosakoi en Raiden veteraan, Natascha a.k.a. Tas.. Tas heeft ons mede shodai (eerste generatie) laten zien wat yosakoi nu eigenlijk is: met een glimlach op je gezicht, uit volle borst schreeuwend en energiek dansend het publiek in vervoering brengen. Ondanks haar naam is Tas zeker niet alleen voor de dames, ook de heren kunnen nog veel van haar leren. Tas is vastberaden en zet altijd haar schouders eronder om het hoogst haalbare resultaat te krijgen. Want Tas weet heel goed wat het is dat iemand een goede yosakoi danser maakt. Het gaat om je inzet, je gezichtsuitdrukking en je energie. Tas zal alles op alles zetten om ook van jou een goede danser te maken. Waarom? Omdat ze van Raiden en haar leden houdt, en ook jou het plezier van yosakoi gunt.

- Door Ilse
1 - SilviaSilvia Almeida
~ Shirubi

BA Japanstudies (afgerond)
Ik wil jullie allemaal even voorstellen aan onze enige echte Shi-ru-bi!!! Shirubi is een fanatieke yosakoi danseres die al vanaf het begin bij het team zit. Haar karakter is een beetje te vergelijken met haar kapsel; energiek, veerkrachtig en mysterieus. Shirubi heeft de skills om het dansen heel simpel te laten lijken. Zelfs de zware Soran Bushi dans lijkt zij met gemak van begin tot het einde te kunnen dansen! Door altijd gefocust te trainen en te genieten tijdens het dansen, is zij een zeer inspirerende yosakoi danseres waar iedereen altijd tegen opkijkt.

- Door Natascha