Onze trainingstijden zijn:

  • Maandag 19:00-21:00, Cleveringaplaats 1 Leiden
  • Woensdag 18:00-20:00, Regenboogpad 4 , Leiden
  • Donderdag 12:00-15:00, Cleveringaplaats 1, Leiden

Wil je ons zien optreden? Wij verschijnen op de volgende plaatsen:

8 oktober: Japan Festival
Op 8 oktober 2017, wordt het Stadsplein in Amstelveen omgetoverd in een traditioneel Japans Festival, waar jong en oud (gratis) kunnen genieten van een feestelijk programma. Wij zijn daarom enorm blij dat wij deel uit maken van dit programma. Wij mogen het evenement afsluiten rond 17.00.

11, 12, 18 & 19 november: Het Zingend Hart: Von Siebold theater productie
In de weekenden van november geeft het koor “Het Zingend Hart” een theatervoorstelling over het verhaal van Von Siebold en zijn reis naar Japan. Wij hebben het genoegen hieraan mee te werken en kijken ernaar uit. Het zal van onze kant misschien niet geheel zijn wat men van ons verwacht, maar het beloofd een mooie voorstelling te worden. Geïntresseerd? Meer informatie is beschikbaar op de site van Het zingend hart.

17 november: BplusC Open Podium
We zijn dit jaar uitgenodigt om op te treden bij het open podium van BplusC. De avond staat in het thema van Azie en beloofd een leuke avond te worden met vele verschillende optredens. Het begin om 20.00 dus ben je in de buurt kom vooral langs en wij hopen jullie dan ook te zien.

Andere evenementen:

13 oktober: Study Abroad Festival
Wij hebben het genoegen het Study Abroad Festival dat georganiseerd wordt in het Gorlaeus Laboratories (Einsteinweg 55) in Leiden af te sluiten. We gaan zeker knallen en hopen het een leuke dag van te maken.

19 oktober: Buluitreiking
Om het behalen van de hardwerkende studenten te vieren wordt op 19 oktober de buluitreiking georganiseerd. Hierna wordt de ceremonie afgesloten met en borrel. Hierbij hebben wij het genoegen te mogen optreden en geeft het ons de gelegenheid onze nieuwe leden te showen en het harde werk dat zij hebben verricht aan ons publiek te laten zien. Genoeg te vieren dus.