Onze trainingstijden zijn:

 • Maandag 18:00-20:00, Cesar Franckstraat 42, Leiden
 • Woensdag 20:00-22:00, Cleveringaplaats 1, Leiden
 • Donderdag 15:00-17:00, Cleveringaplaats 1, Leiden
 •  
   
  Wil je ons zien optreden? Wij verschijnen op de volgende plaatsen:

  8 april: Cherry blossom festival
  Het Japanse Sakura (Kersenbloesemfestival) markeert de start van de lente. Volgens traditie vieren families en vrienden dit met een picknick onder de kersenbomen die in bloei staan. De gemeente Amstelveen organiseert dit festival voor de Japanse gemeenschap, als dank voor de schenking van 400 kersenbomen in 2000. Wij hebben het genoege te mogen optreden tijdens deze opening. De ervaring zal je zeker jaren bij blijven dus dus kom vooral langs.

  9 april: Tomocon
  Ook dit jaar zijn wij blij uitgenodigt te zijn voor tomocon. Tomocon is groeiende conventie in Oss met gevarierde activiteiten. Dit jaar wordt het georganiseerd op 8 en 9 april. Kaartjes zijn nu nog beschikbaar, maar wie voor hoelang, dus zorg dat je jouw kaartje hebt nu het nog kan. Op 9 april van 12.00 tot 13.00 zullen wij een optreden verzorgen gevolgd door een workshop waar iedereen aan kan meedoen. Ben jij ook aanwezig en ben je in de buurt dan hopen wij jouw ook te zien.

  6 mei: Formula Cosplay Europe
  Na het succes van vorig jaar keert Formula Cosplay terug in Rotterdam. Een cosplay event met veel activiteiten om naar uit te kijken. Kaartjes zijn nu nog beschikbaar, maar wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht. Dit jaar zijn wij uitgenodigt een optreden te verzorgen bij het event, dus als je aanwezig bent kom vooral langs.

  4 juni: Japanmarkt
  Een jaarlijkse markt dat in Leiden wordt georganiseerd. Meer informatie volgt zodra dat beschikbaar is.

  Andere evenementen:

  19 april: Meet & Greet Nagasaki
  De Leidse Vrienden van Nagasaki organiseert in samenwerking met Universiteit Leiden, Japan Studies, Studievereniging LVSJK Tanuki, alumnivereniging Leidse Alumni Kai “van hier tot Tokyo” en dansgroep Raiden Yosakoi de Meet & Greet. Het is een gelegenheid om kennis te maken met bedrijven uit Japan. Hier geven wij een demo voor de delegatie van Japan.