Onze trainingstijden zijn:

  • Maandag 18:00-20:00, Cesar Franckstraat 42, Leiden
  • Woensdag 20:00-22:00, Cleveringaplaats 1, Leiden
  • Donderdag 15:00-17:00, Cleveringaplaats 1, Leiden

Wil je ons zien optreden? Wij verschijnen op de volgende plaatsen:

6 mei: Formula Cosplay Europe
Na het succes van vorig jaar keert Formula Cosplay terug in Rotterdam. Een cosplay event met veel activiteiten om naar uit te kijken. Kaartjes zijn nu nog beschikbaar, maar wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht. Dit jaar zijn wij uitgenodigt een optreden te verzorgen bij het event, dus als je aanwezig bent kom vooral langs.

4 juni: Japanmarkt
Een jaarlijkse markt dat in Leiden wordt georganiseerd, ter herdenking van het bezoek van de Japanse keizer in 2000 aan het Japanmuseum SieboldHuis. De markt is open 12.00 tot 17.00 verspreidt over de Rapenburg. Verder worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Wij zullen er ook verschijnen in het Rijskmuseum van Oudheden om 13.05 en daarna nog een keer om 15:30. Het zal een zeer speciaal optreden worden. Niet alleen wordt er veel gedanst, maar de vlag maakt dit jaar weer zijn debut en oud-leden keren terug om er een speciale dag van te maken.

17 juni: Moshi Moshi Fair
 
Het heeft even geduurd, maar Moshi Moshi is terug! Na de succesvolle eerste editie van Moshi Moshi Fair in 2014 keren ze terug in Amstel park in Amsterdam. Het thema blijft het zelfde als voorheen, namelijk alles Japan. Daar hoort yosakoi natuurlijk bij en gelukkig mogen wij ook dit jaar een optreden verzorgen. Wij kijken er zeer naar uit en hopen jullie daar te zien.

26 augustus: Abunai
Zo vlak voor het nieuwe schooljaar weer begint, zal ook dit jaar abunai er een knallende start van maken. Er is genoeg te doen. Competities, video games (nieuw en oud), een dealer room vol met leuke goodies, workshops en natuurlijk ook optredens. Je raad het al, maar ja, wij mogen ook dit jaar weer verschijnen. Meer informatie volgt zodra dat beschikbaar is.